CATERING

compleet verzorgde catering Oud-Beijerland

Fleur verzorgt een uitstekende catering voor uw receptie, feestje of homecooking in Oud-Beijerland

Voor een compleet verzorgde catering in Oud-Beijerland moet je bij Fleur zijn. Wanneer u iets te vieren heeft en u zelf ook wilt genieten van uw feestje is Fleur de aangewezen persoon om uw hapjes te laten verzorgen. Met Fleur weet u zeker dat uw gasten het aan niets lekkers bij de borrel op uw feestje zal ontbreken.

Neem contact op met Fleur om uw wensen door te nemen. Een borrelplank met heerlijk verschillende hapjes of een compleet verzorgd koud of warm buffet. Fleur draait haar hand er niet voor om. Wilt u liever dat Fleur bij u thuis komt koken? Ook dat kan, zij doet zelfs de boodschappen voor u!

 

Wilt u een compleet verzorgde catering in Oud-Beijerland? Neem voor een gegarandeerd succes contact op met Fleur.

  Afhalen bij Fleur

  Elke zondag bedenkt Fleur nieuwe afhaalmaaltijden voor de aankomende week. Zij bereidt de gerechten elke dag vers. Dus heb je een keer geen zin of tijd om te koken, kijk dan op Fleurs Afhaalhoekje op Facebook.

  De afhaalmaaltijden zijn 2 dagen houdbaar dus mocht vandaag niet uitkomen maar lijkt het je wel lekker, neem dat dan mee in je besluit!

  Fleur kookt voor de afhaalmaaltijden altijd eenpersoonsporties. Stem zelf het menu af op het aantal personen.

  afhaal bij fleurs pokebowl
  Afhaalmaaltijd van Fleurs afhaalhoekje

  ETEN IN FLEURS CAFE

  Op de Molendijk 61 in Oud-Beijerland kun je terecht voor een heerlijk en gezonde lunch of een lekker diner. Wil je gezellig uit eten met een zakenrelatie, een collega of vriendin, geniet dan in het gezellige cafe van Fleur van een lekkere maaltijd.

  De ingrediënten die Fleur gebruikt zijn altijd vers en van lokale ondernemers.

  Naast de vers bereide maaltijden van Fleur kun je ook kiezen voor een salade of smoothie uit de saladebar en de gezonde smoothiebar.

  Gevarieerd, verantwoord en lekker eten bij Fleurs.

  Je bent van harte welkom!